Enquete

Deel uw mening!

In de gemeente Gooise Meren wordt in de komende jaren grootschalige onderhoud uitgevoerd aan de openbare ruimte in Muiden en Muiderberg. Tot en met juli 2018  wordt gekeken hoe de aangegeven gebieden er bij liggen en wat er aan onderhoud uitgevoerd gaat worden. Voor het definitief vaststellen van de onderhoudsmaatregelen is ook uw input van belang; Welke zaken spelen er in uw buurt en zijn voor u persoonlijk belangrijk?

Middels deze enquête kunt u uw meningen en ideeën kenbaar maken. De reacties die we via de enquête ontvangen gebruiken we om tot een grootschalig integraal onderhoudsplan te komen.

U kunt tot en met zondag 15 Juli de enquête invullen. De enquête is anoniem. Er wordt alleen gevraagd naar uw postcode zodat de uitkomsten aan de juiste buurt kunnen worden gekoppeld. Mochten er dringende zaken spelen en u de behoefte heeft om hier persoonlijk contact met de gemeente over te hebben dan is dit uiteraard mogelijk. Aan het eind van de enquête kunt u uw contactgegevens achterlaten. Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en ook niet verstrekt aan derden.

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten. Tijdens het invullen kunt u altijd terug naar eerder gegeven antwoorden, door op de ‘vorige’ knop te drukken.